15.01.2018

Mladý milionár z Topoľčian vydal najpredávanejšiu knihu na Slovensku! Hejteri mu prajú smrť!

Prezraď nám, kto si a odkiaľ pochádzaš?

Moje meno je Peter Dubaj a pochádzam z malého mestečka Topoľčany, kde si každý medzi sebou závidí aj dotáciu od zdravotnej poisťovne, pokiaľ ste náhodou vážne chorý. Som mladý cieľavedomý chalan, ktorý sa venuje online podnikaniu. Zároveň milujem cestovanie a užívam si lety v Business triede, napríklad na trase Viedeň – Hongkong, za 2800 eur. Mám rozbehnutý slušný internetový biznis a som investorom v desiatkach internetových projektoch. Vlastním množstvo preklepových domén, z ktorých môžem spomenúť tie najznámejšie – www.ryanair.sk, www.wizzair.cz, www.wizz.cz, www.pinterest.sk a www.flickr.sk. Spomenuté domény mi vytvárajú príjem niekoľko tisíc eur mesačne, a to všetko bez nejakej väčšej námahy.

Kniha je 3 najpredávanejšia v internetovom kníhkupectve Martinus na Slovensku ako si to dokázal?

Kvalita predáva. Na stránke Martinusu nájdete veľa zakomplexovaných ľudí, ktorí píšu že v knihe sú preložené citáty a podobné nezmysly, píšu to však ľudia, ktorí knihu nečítali, pretože im na konci mesiaca nezostali peniaze na zakúpenie mojej knihy. Všetci ostatní, ktorí si knihu zakúpili sú 100% spokojní a neprišla mi od nich ani jedna negatívna referencia. Za knihou si stojím a každý kto bude s kvalitou knihy nespokojný ma garanciu vrátenia peňazí! Zatiaľ, taký človek sa ešte nenašiel.

Ako je možné, že tvoja kniha je na nástenke TOP 10 – zaradená ako 1?

V kamenných predajniach Martinus je moja kniha najpredávanejšia – je tam rozdiel medzi kamennými predajňami a internetovým predajom! V kamenných predajniach je preto kniha umiestnená v priečinku TOP1! Pretože je to zlé mať v 1 najpredávanejšiu knihu na Slovensku!



Ako ti napadlo napísať knihu?

Nemal som to nikdy v pláne a toto rozhodnutie prišlo veľmi náhle. Od 13-rokov som rozbiehal svoje prvé biznisy, a tak som sa rozhodol, že o tom napíšem knihu, ktorá bude proste granát. Všetko reálne zo života, žiadne omáčky a citáty z internetu. Dopomohla mi k tomu ešte šikana na strednej škole, kde ma učitelia psychicky deptali a závideli mi, keď som si každý mesiac vybehol niekde na dovolenku a učivo som sa aj bez návštevy školy doučil. Bol na mňa vyvíjaný neskutočný tlak zo strany učiteľov – neustále urážky a šikana, až ma to doviedlo k tomu, aby som časť tej knihy napísal o svojej škole. Štyri roky som na strednej počúval iba vety typu: „Budeš neúspešný a budeš pracovať v Kauflande!“  Dnes som od tejto reality vzdialený na milión kilometrov, zatiaľ čo moji miliónoví mentori (učitelia) pracujú za 600 eur v školských zariadeniach.

Čo na to tvoji známi a rodina?

Každý v okolí mi hovoril, aby som sa na písanie knihy vykašlal. Tvrdili, že to je zbytočné, že ma nikto nepozná a že si len zbytočne vyhodím prachy z vrecka. Babka mi dokonca predpovedala, že ich nepredám viac ako 20! Dnes, po 4 mesiacoch od vydania, je predaných viac ako 13000 kusov! Babka mala skoro pravdu akurát sa pomýlila o 12980 kusov, inak to asi myslela dobre. Chcela ma zachrániť od toho, aby som bol úspešný. Učitelia sa rovnako smiali až dovtedy, dokým sa v knihe nenašli a nepozreli si, že kniha je zaradená v TOP 10 najpredávanejších kníh na Martinuse. Potom sa mi začali vyhrážať udaniami a podobnými procesmi, ale na to, samozrejme, nemali popri povinnostiach čas.



Ako sa volá tvoja kniha a o čom presne je?

Názov knihy je „Ži ako kráľ, alebo lamentuj a preklínaj“. Je to kniha, ktorá ti rozšíri obzory v oblasti biznisu, podnikania, vzťahov a života vo všeobecnosti. Pripravil som publikáciu založenú na mojom skutočnom príbehu a skúsenostiach, ktoré som doposiaľ zozbieral. Kniha „Ži ako kráľ, alebo lamentuj a preklínaj“ nepatrí medzi obyčajnú motivačnú literatúru. Je to kvalitná zbierka rád a poučení, ktorá ti od základov zmení pohľad na svet! Publikácia pozostáva z množstva zaujímavých kapitol. Každá kapitola prináša nový poznatok, ktorého cieľom je zmeniť tvoj život k lepšiemu. Získaš know-how, ako vyjsť z každodenného pracovného kolotoča a začať si konečne naplno užívať každú sekundu, strávenú na tomto svete.

Ako dlho ti trvalo knižku napísať a vydať?

Knižku som písal veľmi rýchlo, keďže som na nej pracoval zhruba 4 hodiny denne počas 2 mesiacov. Celý proces od napísania, editácie, tlače až po finálny produkt trval cca. 4 mesiace. Dnes, už keď viem, čo všetko treba, tak by som to stihol určite za kratšiu dobu.

Čo sa dozvieme v knihe?

Ako prekonať strach z neúspechu?

Naučím vás, ako prekonať vlastný strach z neúspechu, a ako všetko zlé, čo sa vám v živote stalo premeniť na skvelý biznis.

Ako zarábať až 15 000 eur z online biznisu!

Ukážem vám, ako si vytvoriť pasívny príjem bez toho, aby ste museli makať vo fabrike za 500 eur a naučím vás, ako si vybudovať svoju miliónovú značku.

Ako som dokázal na mojej šikane zarobiť!

Svoju šikanu na školách som premenil na biznis, ktorý mi dnes zarába, aj keď som práve na pláži v Thajsku alebo spím na posteli Hastens.

3 hodinový pracovný čas, ktorý zarába!

Naučím vás, ako robiť iba 3 hodiny denne a pritom byť viac produktívny ako ľudia, ktorí pracujú 8 a viac hodín každý deň!

Väčšina ľudí si svoje know-how, ktoré im zarába peniaze, chráni. Prečo ty si sa oň rozhodol deliť aj s ostatnými?

Áno, chráni, pretože sú lakomí podeliť sa s ostatnými a chcú bohatstvo len pre seba. Ja chcem, aby mohol byť bohatý každý, kto sa o to pokúsi. Keby som videl toľko vysmiatych ľudí denne ako som ja, svet by bol krajší, bez tých nasratých tvárí, ktoré síce nenávidia svoju robotu, ale zároveň milujú jej pocit istoty. Vo svojej knihe som sa podelil s vlastným príbehom a ukázal som know-how, ktoré mi pomohlo dostať sa tam, kde som teraz. Knihu „Ži ako kráľ, alebo lamentuj a preklínaj“ zakúpite na milionovakniha.eu. Pokiaľ by sa niekomu z vás nepáčila, alebo by ste mali voči nej výhrady, pokojne mi napíšte na internet, že som podvodník. Moja kniha je reálny príbeh zo života, takže ak vám nič nedá, je to preto, že niekomu vyhovuje chudobný život bez peňazí. A ďalšia vec, kurzy robím preto, aby som všetkým ukázal, čo robím ja a mohli to robiť aj oni. eBay je pre miliardu ľudí, takže to, že bude na Slovensku predávať o 100 ľudí viac, mi vôbec nezhorší môj finančný štandard!




Garancia vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti!

Za knihu ručím svojím vlastným životom a vrátením peňazí v prípade nespokojnosti. Pokiaľ Vám moja kniha nedá nič do života, tak môžete prísť a kľudne mi ju môžete otrieskať o hlavu a napísať na mňa na internet, že som podvodník. Zatiaľ som dostal na knihu len 100% referencie a každý jeden čitateľ bol nadmieru spokojný. Takže pokiaľ by ste neboli spokojní vy, dostanete svoje peniaze naspäť. Túto garanciu zatiaľ nedal na Slovensku nikto! Klik na www.milionovakniha.eu.